Rafinament și prestigiu

"Marry Me" este un complex exclusiv într-o zonă de parc, departe de agitația orașului, gata să găzduiască confortabil de la 50 pînă la 300 de oaspeți. Primul etaj funcționează ca o sală pentru petreceri și sărbători mici, al doilea este destinat nunților, al treilea este creat pentru ceremonii, prezentări, fourchette și înregistrări a căsătoriei iar al patrulea etaj este locațiunea perfectă pentru evenimentele de cea mai mare amploare și de lux.

Bucătăria «Marry me»

Meniul "Marry me" include rafinamentul bucătăriei europene și naționale din alimente de cea mai înaltă calitate și prospețime. Bucătarii noștri își aduc propriul “eu” în mâncărurile obișnuite și garantează oaspeților noștri impresii gastronomice de neuitat. Atunci cînd formăm o ofertă de banchet personalizată în funcție de preferințele clienților, suntem ghidați de trei cuvinte specifice: "delicios", "copios", "frumos"!

Personalul «Marry me»

Personalul restaurantului "Marry me" este prietenos și politicos. Mesiunea lor este deservirea impecabilă în cele mai bune tradiții ale restaurantelor.

Atmosfera

Interiorul celor trei săli ale restaurantului "Marry me" este proiectat în stilul "clasicii albe". Ea oferă o atmosferă de solemnitate și eleganță , creează o stare de romantism și poate deveni baza ideală pentru orice tematică de nuntă.

Citiți ce spun oamenii despre noi