Servicii de catering

"Marry me" Catering oferă o gamă largă de servicii în domeniul catering-ului. Restaurantul "Marry me" va face tot posibilul ca banchetul, fourchette-ul, petrecerea corporativă sau chiar coffee break-ul D-voastră să fie perfect, interesant și gustos. Toate preferințele clientului vor fi luate în considerare. Vă garantăm că, indiferent de locul și tipul de sărbătoare, oaspeții D-voastră vor avea parte de amintiri frumoase și emoții pozitive.

Banchet

Un banchet la comandă este un format popular pentru sărbătorile private și corporative. Puteți organiza un banchet pe orice teritoriu ales de dvs.: un conac în afara orașului, un cort de vară sau orice loc special desemnat pentru astfel de evenimente la aer liber . Noi organizăm un banchet "la cheie", în conformitate cu dorințele Dvs

Fourchette

Formatul Fourchette este aproape universal și se încadrează cu succes în cadrul oricărui eveniment: o zi de naștere, petrecerea de tineret, adunarea corporativă, încheierea unor negocieri importante, finalizarea cu succes a unui proiect important etc. Fourchette-ul este o soluție excelentă dacă zona liberă este limitată și numărul de oaspeți este mare. Meniul tip Fourchette al restaurantului nostru este foarte variat și este gata să surprindă chiar și pe cei mai iscusiți gurmanzi.

Coffee Break

Coffee Break - o pauză scurtă de masă între două părți ale evenimentului : o întâlnire de afaceri, o conferință sau un seminar. În funcție de formatul evenimentului dvs., experții noștri vor selecta meniul perfect pentru o pauză de lucru. Coffee Break este o pauză de cafea care ajută participanții la eveniment să se cunoască reciproc, să discute, să facă schimb de opinii sau chiar să găsească parteneri de afaceri profitabili. Noi garantăm desfășurarea Coffee Break-ului sau a Fourchette- ului cu un confort maxim pentru participanții la eveniment.

Avantajele “Marry me”

- Abordarea individuală a fiecărui client. Organizăm evenimente în cadrul bugetului Dvs.
- Controlul calității se realizează pe tot parcursul lucrului cu clientul.
- Meniul conține un număr vast de feluri de bucate, ceea ce va satisface chiar și cel mai exigent oaspete.
- Chelnerii cu experiență vor oferi servicii de primă clasă.
Încredințându-ne toate grijile legate de organizarea evenimentului dvs., puteți fi sigur că totul va fi la cel mai înalt nivel!

Citiți ce spun oamenii despre noi